Фудбал: Чајетина при врху табеле током зимске паузе

Утакмица фудбалера Чајетине

Фудбалери Чајетине завршили су јесењу полусезону у Златиборској окружној лиги на четвртом месту табеле са 31 освојеним бодом. Чајетински тим је у првом делу петолигашког такмичења остварио девет победа уз четири ремија и два пораза.

У последњем петнаестом колу екупа је доживеладруги пораз и то на прилично несрећан начин од екипе Јежевице, у гостима, иако је водила до 60. минута. Домаћин и лидер такмичења  је са два брза гола преокренуо резултат па је Чајетина испустила победу готово као Србија против Камеруна.

Екипа коју предводи искусни капитен Жељко Станић остварила је задовољавајћу полусезону. Првих пет екипа на табели: Јежевица, Вишесава, Рампа, Чајетина и Полет су у само два бода размака па се на пролеће очекује велика борба и занимљиво надметање за улазак у зонски ранг.

Нападач Чајетине Бојан Милаћевић постигао је 17 голова у првих 15 кола чиме је убедљиво најбољи стрелац Златиборске окружне лиге. У пролећном делу екипи ће се вратити и Немања Кутлешић и Никола Бјеличић после суспензије.