Футсал: Златибор изгубио дерби са Наменском (видео)

Футсалери Златибора

Футсалери Златибора изгубили су од МБ Наменске са 7:8 у 11. коклу Регионалне лиге Запад на домаћем терену у Чајетини.

Још један веома узбудљив дерби је одигран у чајетинској дворани, али је Златибор доживео други узастопни пораз, а укупно трећи у сезони.

Екипа Ратка Несторовића је добро почела меч и повела са 2:0, али је уследио одговор екипе из Лучана који везују пет голова. На осам минута до краја Наменска је повела са 8:3, да би ношени подршком публике пришли на 8:7. Ипак, у последња четири минута, гости су успели да се одбране и сачувају победу вредну првог места.  

Стрелци за Златибор по два пута су били Немања Кутлешић, Михаило Вујовић, Дејан Филиповић, а једном се уписао Лука Деспић.

Златибор остаје на другом месту табеле са 22 бода, док се Наменска одвојила на 27 освојених бодова и са великим је шансама да уђе у виши ранг.

На трећем месту је Сјеница са бодом мање од Чајетинаца, а као друга шанса за Златибор остаје бараж са другопласнираном екипом из групе Б  и екипом из вишег ранга.  У наредном колу на програму је гостовање екипи ПП192 са којом је јесенас одиграно нерешено 5:5 и која заостаје три бода.