Ивана Јајчанин наступа на Беовизији у суботу

Млада певачица са Златибора Ивана Јајчанин наступиће на овогодишњој Беовизији у суботу од 21 час са песмом „Баш баш“ коју је припремила група Зана под редним бројам пет.

 Уметница која наступа под именом Наива представиће се публици друге такмичарске вечери 29. фебруара и покушаће да се избори за представљање Србије на овогодишњој Песми Евровизије у Ротердаму.

Двадесетседмогодишња Ивана Јајчанин је након завршене основне школе на Златибору, уписала Ужичку гимназију и тада се први пут сусрела са јавним наступом и развила љубав према певању. Наступ на Беовизији ће бити највећа сцена на којој је наступала, а они који су је слушали у београдским локалима пореде њен глас са чувеном Ејми Вајнхаус. Певачица која је студирала Факултет политичких наука у Београду најбоље се истиче у жанровима као што су соул, РнБ, фанк...

Поред пливања, који је њен омињени хоби, ужива у учењу страних језика и планинарењу, наводи се на њеном представљању на сајту Радио телевизије Србије. Протеклих седмица интензивно је птедстављала своју песму на националним телевизијама.

У оба полуфинала представиће се по 12 композиција, а најбољих шест из сваког полуфинала бориће се 1. марта у великом финалу за титулу победника „Беовизије 2020“.

https://www.youtube.com/watch?v=5GRVY7IbYfc&feature=youtu.be&fbclid=IwA…

Први финалисти који су прошли даље у првом полуфиналу: ЕЈО - Траг, Thea Devy - Судњи дан, Андрија Јо - Очи медузе, Марко Марковић - Колачи, Неда Украден - Бомба, Игор Симић - Плес за растанак

Друго полуфинале биће одржано 29. фебруара, а такмичари ће се представити следећим редом:

 1. Лифт - Само ми кажи
 2. Бане Мојићевић - Цвет са Проклетија
 3. Бора Дугић & Балкубано - Свадба велика
 4. Бојана Машковић - Као музика
 5. Наива - Баш, баш
 6. Rocher Еtno Bend - Само ти умеш то
 7. Лазар Живановић - Пукло је небо
 8. Ивана Јордан - Вила
 9. Ненад Ћеранић - Веруј у себе
 10. Hurricane - Hasta la Vista
 11. Ана Миленковић - Тајна
 12. Милан Бујаковић feat. Оливера Поповић - Нити