Јездимировић на прекретници

Златиборском фудбалеру Милану Јездимировићу истекао је уговор са екипом Златибора, па је сада слободан у избору нове средине. Иако постоји могућност останка у Србији, 24-годишњи бек разматра и понуде из иностранства.

Јездимировић је претходне сезоне одиграо 35 утакмица за чајетински тим у Линглонг Суперлиги Србије и Kупу Србије. У Златибору је провео претходне три сезоне и помогао клубу да оствари највећи успех у историји, а минуле сезоне је и као капитен предводио саиграче:

"О времену у Златибору могу да кажем све најлепше, много лепих тренутака, све лиге смо заједно прошли и то ћу памтити цео живот,"

каже Јездимировић који је пре повратка у екипу Златибора наступао за ужичке клубове Јединство и Слободу. Дефанзивац висок 180цм жели да на време донесе одлуку о наставку каријере како би спреман дочекао почетак сезоне:

"Покушаћу да изаберем клуб који је најбољи по мој даљи развој и напредак. Наравно, доста ће зависити и од финансија. Али пре свега напредак је у првом плану,"

каже фудбалер који би у случају иностраног трансфера могао да настави стопама старијих играча из општине Чајетина као што су Дарко Брашанац, Богдан Планић, Никола Чумић, Драган Росић.