Карате турнир „Ноћ Шампиона“ одржан у Младеновцу

карате

У суботу, 29. октобра, одржан је карате турнир „Ноћ Шампиона“ у Младеновцу .На турниру је наступило 710 такмичара из. 52 клуба, док су КК „Рујно“  из Чајетине представљала 23 такмичара.

Ватрено крштење на првом такмичарском наступу имало је 14 такмичара и то: Валентина Дуловић, Ленка Смиљанић, Тања Костадиновић, Маша Јевтовић, Хелена Дуловић, Маријана Смиљанић, Софија Меловић, Марта Кузељевић, Емилија Брашанац, Анђелија Аћимовић, Никола Вуловић, Ђорђе Брашанац, Војислав Аћимовић и Јанко Лакетић. Неки од њих су прошли прве мечеве, док други ипак нису успели да прођу први меч, али све то је изузетно искуство и вежба за даља такмичења и мечеве који им тек предстоје.

У категорији кате екипно - кадеткиње и јуниорке, треће место освојиле су Аница Радибратовић, Јована Аћимовић и Николина Тодоровић, док су пионирке у саставу Ања Милосављевић Мања Радибратовић и Неда Шкодрић такође освојиле бронзане медаље.

Појединачне наступе у катама имале су Неда Шкодрић, Мања Радибратовић, Никола Брашанац и Аница Радибратовић, овај пут без освојених медаља.

У категорији борби тим кадеткиња Радибратовић, Аћимовић и Тодоровић пласирале су се на треће место и окитиле бронзаном медаљом. Њиховим трагом и у категорији кумите полетарке Стакић, Милосављевић, Шкодрић и Радибратовић освојиле су треће место.

Борбе појединачно радиле су Ања Милосављевић, Уна Стакић, Јована Аћимовић и Николина Тодоровић. Након неколико мечева које су добиле и пласирале се у следећи круг, ниједна такмичарка није успела се окити медаљом.