КК Златибор поново представља тим у Старом парку

Кошаркашки клуб Златибор представиће тим за наредну сезону у понедељак, 16. августа, занимљивим програмом који почиње у 18 часова у Старом парку у Чајетини.

На месту где је почела историја клуба представиће се такмичарски погон који ће представљати Златибор у новом издању Кошаркашке лиге Србије и регионалне АБА2 лиге. Традиционално представљање тима кроз дружење са навијачима почиње окупљањем уз музику и освежење, а од 19 часова утакмицу ће одиграти дечаци из пионирског састава КК Златибор. Потом ће се одржати такмичење у шутирању тројки, а од 19:45 утакмица ветерана клуба. Промоција првог тима и упознавање са играчима почиње у 20:30ч, а потом ће уследити музички програм.

"Стари парк је место где је КК Златибор давне 1979.  почео и одиграо своју прву званичну утакмицу и увек је лепо вратити се на то место. Сада је реновиран и сређен, стављена је управо ова подлога на којој се играју 3х3 турнири у бојама клуба, наранџасто - плавим. Тај парк изгледа сјајно и мислим да ћемо ми у понедељак уз један леп програм, утакмице пионира, ветерана и на крају промоције тима, на најбољи начин представити све наше играче и најавити успешну следећу сезону,"

рекао је тренер Страјин Недовић. У новом тиму Златибора биће неколико играча из прошлогодишњег састава: Душан Кутлешић, Лазар Јоксимовић, Немања Протић, Никола Павловић, Алекса Чабрило а међу новајлијама су Милан Николић, Брендон Вуд, Милош Јовић и последња два појачања Дејан Боровњак и Лаквинтон Рос.