Мали фудбал: Златибор преокретом до победе (видео)

У првој утакмици пролећног дела такмичења у Регионалној лиги Запад КМФ Златибор је на свом паркету савладао МБ Наменска Лучани са 7:5 (2:4).

Ђорђевић је већ на истеку првог минута довео госте у вођство, а само тридесетак секунди касније Рађеновић је прекинуо напа домаћих и послао лопту у празну мрежу. Голман Кутлешић је у 16. минуту смањио, већ у наредном нападу Ристовић је узвратио голом, Спасенић је одмах потом постигао гол за домаће, а опет је Ристовић прецизним ударцем скратио радовање домаће екипе.

Потпуно другачије било је у другом делу. Већ у првом минуту наставка Марић је поново донео Златибору гол минуса, а пет минута касније Драговић је испратио акцију свог тима и из непосредне близине пласирао лопту у небрањену мрежу, доневши свом тиму прво изједначење. На истеку тридесетог минута Марић је донео прво вођство свом тиму, искористивши одбијену лопту после слободног ударца. Само минут касније Љубојевић је соло акцију крунисао шестим голом свог тима. Веома ефектним голом са своје половине терена Спасенић је у 40. минуту решио питање победника. Ристовић је у надокнади из казненог ударца, својим трећим голом на утакмици, ублажио пораз своје екипе.

Ово је, иначе, био први меч који је Златибор одиграо на паркету дворане "Спортског центра Чајетина".

КМФ Златибор: Кутлешић, Марић, Шкодрић, Јанковић, Шуњић, Драговић, Петровић, Спасенић, Љубојевић, Меловић. Тренер: Ратко Несторовић

КМФ МБ Наменска Лучани: Тодоровић, Рађеновић, Маринковић, Златић, Ристовић, Милосављевић, Божић, Марић, Митровић, Томић. Тренер: Владимир Стојановић

https://www.youtube.com/watch?v=ImI7k7vpokE