На „Данима туризма“ у Нишу представљена туристичка понуда Златибора

ниш

У тржном центру „Делта планет“ у Нишу, је током 09. и 10. септембра одржан сајам „Дани туризма“ где је је учествовала и Туристичка организација Златибор, која је представила садржаје најпосећеније српске планине.

Реч је о Међународном сајму туризма који окупља туристичке организације и агенције, хотелијере, угоститеље и представнике удржења за активан одмор из целе Србије, али и из региона. Током свечаног отварања  присутнима су се обратиле и пожеле добродошлицу градоначелница Ниша, Драгана Сотировкси , као и директорка туристичке организације града Ниша, Драгана Божић.

Велико интересовање посетилаца привукао је штанд Туристичке организације Златибор. Сви заинтересовани су имали прилику да се упознају са разноврсном златиборском туристичком понудом: новим садржајима, објектима, значајним локалитетима, природним благодетима и манифестацијама које употпуњују боравак на најпосећенијој планини Србије. Док је посебну пажњу и овог пута изазвала незаобилазна атракција ‘’Голд гондола’’, која је поставила „златну планину“ на мапу светских дестинација јер је реч о најдужој једносегментој панорамској гондоли на свету.

Током манифестације „Дани туризма“, поред Златибора, туристичку понуду је представило више од 60 излагача из Србије, Бугарске, Северне Македоније, Републике Српске...