Одбојка: Златибор почео припреме, Тијана Малешевић са млађим категоријама

Тијана Малешевић

Бивша репрезентативка Србије у одбојци Тијана Малешевић нови је тренер млађих категорија одбојкашког клуба Златибор, објавио је чајетински клуб.  

Прослављена одбојкашица из Ужица недавно је завршила богату каријеру у којој је наступала у Румунији, Турској, Бразилу, Италији, Чешкој, Пољској и Швајцарској. У дресу репрезентације Србије највреднији успеси су  два злата на Европским првенствима, злато на Светском првенству и сребро на Олимпијским играма. 

Заједно са некадашњом саиграчицом и суграђанком Наташом Крсмановић пре неколико година је покренула одбојкашки камп за децу ТИН волеј. 

Одбојкашки клуб Златибор годинама успешно ради са млађим категоријама и управо су девојке из сопственог погона биле кључан део екипе у прошлосезонском уласку у другу лигу. Долазак једне од најпознатијих српских одбојкашица представљаће додатни квалитет за чајетински клуб. 

Први тим Златибора почео је са припремама за нову сезону. На првом тренингу играчице предвођене тренером Станком Брашанцем и помоћним тренером Снежаном Томић посетили су чланови Управног однора, а председник клуба Дејан Шкодрић пожелео им је срећу у дебитантској сезони у другом рангу српске одбојке.