Одржана презентацијa нове платформе Висит - Србија на Златибору (видео)

платформa „Висит – Србија“

Након успешног представљања платформе „Висит – Србија“ на Сајму туризма у Београду, компанија Висит Онлине и дестинацијски партнер Туристичка организација Зларибор, јуче су одржали презентацијију иновативног технолошког решења за онлајн куповину улазница  на дестинацији Златибор.

Директор компаније Висит Онлајн оржао је јуче презентацију платформе „Висит – Србија“ у конференцијској сали Иновационог бизнис центра на Златибору, под слоганом „ откриј, кликни, посети“.  Представницима туристичке привреде са Златибора приказан је начин функционисања платформе, као и њене предности и могућности. Обезбеђујући онлајн куповину улазница за туристичке садржаје, Златибор је у години прославе јубилеја 130 година туризма,  поставио нове стандарде у дигитализацији туристичке понуде.

„На овој платформи су доступне улазнице за следеће туристиче атракције: Голд гондолу , као и за њене друге садржаје:  Бранч у ваздуху и Романтичну кабину, затим узазнице за  Авантура парк, Дино парк, Ел Пасо Сити. Од локалитета ове дестинације доступне су карте за: Стопића пећину, Музеј  „Старо село Сирогојно“, Музеј „Плетиља“, Водопад у Гостиљу, и то је целокупна понуда. Оно што је посебно занимљиво јесте да  за Музеј „Старо село Сирогојно“, Водопад у Гостиљу и Музеј Плетиља постоји обједињена улазница, која се зове „4 Бисера Златибора“. Важно је истаћи и да све купљене улазнице важе до 31.12.2023. године“, истакао је директор компаније Висит Онлајн, Бранислав Доганџић. 

Корисницима платформе омогућава се да у богатој туристичкој понуди Златибора, лакше направе бољи избор, да једноставним и сигурним дигиталним каналом обаве онлине трансакцију, и тако поједноставе посету и направе оптимизацију времена, квалитета и плаћања.

„До сада смо имали јако леп број продаја преко платформе и добра корисничка искуства, као и позитивану повратну информацију од стране људи који су је користили. Задовољни смо како се све развија , а верујем да ћемо летос на Златибору забележити одличне резултате и велику онлајн продају“.

Предвиђа се да ће до 2026. године три од четири резервације бити реализоване посредством онлине платформи, које ће преузимати примат као главни продајни канал за туристичке компаније и агенције. И зато Висит Сербиа већ сада хвата корак са светом, уверена да ће и њени  партнери у томе препознати своје пословне потребе и интересе. Привредна Комора Србије - Удружење за туризам пружила је подршку промоцији и развоју платформе Висит-Сербиа која доприноси развоју локалне туристичке привреде и иновативној промоцији дестинација.