Преко 10 000 посетилаца у Дино парку до половине јануара (видео)

славица марић

Дино парк је током прве три недеље зимског распуста посетило преко 10 000 гостију. Иако ових снежних дана ради тек 60 % садражаја, анимација има довољно да би у њима уживали и деца и одрасли. Посебно посећен је беби зоолошки врт. 

Посећеност златиборског Дино парка је у току празника и зимског распуста била на нивоу августовске посећености, кажу у овом забавном парку. При том се мора имати у виду да парк у зимском периоду ради скраћено радно време и да, због снега, нису сви садржаји на располагању. 

"Ово је сезона која је до сада најбоља заиста, зимски распуст је у току ми имамо срећу да нам функционише шездесет посто садржаја који може да ради и у зимском периоду. Посебно интересантно јесте то да су наши гости нашли за себе занимацију, тако што праве разне анимације на снегу, а имамо и два санкалишта која су занимљива и за одрасле као и за децу. Ми се посебно радујемо јер све више људи посећује наш мини беби зоолошки врт, удомили смо још једну животињу стигао нам је још један магарац који има још једног свог друга Чарлија са којим се дружи. На зоолошки врт ћемо убудуће ставити акценат јер видимо да окупља породицу, окупља децу, а можемо и да најавимо да ћемо на пролеће имати још 10 животиња", рекла је Славица Марић, ПР „Дино парк“ Златибор.

С обзиром да су и даље у току епидемиолошке мере, родитељи, каже Славица Марић, највише времена проводе на отвореном, на санкалишту, тјубинг стази, или на стреличарењу. Такође се и сунчан дан проводи на тераси кафе пицерије уз чај и поглед на језерце са паткама. Што се тиче наредног периода, почиње се са припремама за пролећну сезону.

Славица се надовезала и рекла нешто више о плановима за пролеће, "Уколико услови буду дозволили караван Дино парка ће путовати по градовима, где ће у априлу, мају и јуну месецу имати презентацију Дино парка на Градским трговима. Пуно новитета припремамо, а тако и за ускршње и првомајске празнике где планирамо да организујемо велики дечији карневал. Радимо пуном паром на свим новим манифестацијама који треба да се одрже".

Мирјана Ранковић Луковић