"Залеђено краљевство 2" и "Реална прича" у Дому културе

У Дому културе у Чајетини у недељу 15. децембра биће организован филмски дан са пројекцијама филмова „Залеђено краљевство 2“ и „Реална прича“.

Од 16 и 18 часова приказује се анимирани филм  „Залеђено краљевство 2“ (синхронизован, 3Д). Радња филма прати питање зашто је Елса рођена са чаробним моћима? Одговор је дозива али и прети краљевству. Заједно са Аном, Kристофом, Олафом и Свеном упустиће се на опасно али и изванредно узбудљиво путовање. У “Залеђеном краљевству” Елса се прибојавала да су њене моћи превише јаке за свет. У “Залеђеном краљевству 2” мора веровати да су довољне.

У 20 часова на репертоару је филм „Реална прича“ који води нас кроз сагу о глумцу, Вељку Радисављевићу, који има утисак да се цео свемир уротио против њега. Вељко је ходајући проблем и чврсто верује да сав несклад стварају људи око њега, због чега често упада у комичне сукобе са пријатељима, породицом, колегама, па чак и случајним пролазницима. У ишчекивању велике улоге за коју верује да ће решити све његове хаосе, Вељко почиње да губи осећај за реалне проблеме.

Улоге: Гордан Кичић, Нина Јанковић Дичић, Небојша Илић, Војин Ћетковић, Бранимир Брстина, Катарина Гојковић, Светозар Цветковић, Лана Лазовић. Режија: Гордан Кичић.

Цена карте је 250 динара по филму.